Alltid platsgjutet och armerat

Vi är mästare på att förverkliga våra kunders idéer – det kan man nämligen göra om man inte är beroende av prefabricerade betongelement ­– och kan garantera att ditt skyddsrum blir precis som du vill ha det. Vi kan naturligtvis också stå för reparation av skyddsrum så att de lever upp till de högt ställda krav som finns på tillgänglighet och säkerhet.

När vi bygger skyddsrum gör vi det ordentligt från början, för med ett genomtänkt och på alla sätt stabilt bygge kommer du bara att behöva utföra ett minimum av underhåll av ditt skyddsrum.

  • Vi bygger, reparerar och underhåller skyddsrum.
  • Platsgjutet för flexibilitet.
  • Armerat och med livslängsdklass L100 – 100 år.

Byggs effektivt och håller länge

Att vi inte arbetar med prefab utan armerar och gjuter alla våra konstruktioner på plats gör att vi kan ge oss i kast med fler och djärvare designer, med det går dessutom på kortare tid än många tror. Det är lätt få en bild av att prefab skulle vara det snabbaste sättet att bygga i betong, men med vårt eget koncept för betongstommar där vi också inkluderar smide och armering kan vi leverera färdiggjutna konstruktioner på kort tid. Men att något går att genomföra snabbt betyder inte att det inte håller!

Bygg ett skyddsrum för framtiden

På Svensk Armering & Betongbyggen AB brukar vi säga att vi bygger för framtiden, och man kan fråga sig vad det betyder. Men om du väljer att låta oss bygga ditt skyddsrum får det, som alla våra byggen, livslängdsklass L100. Det betyder en livslängd på ett hundra år – dubbelt så länge som för ett motsvarande prefab-bygge. Och visste du: Under hela denna tid binder betongen koldioxid från luften och motverkar alltså klimatförändringar. Det är det vi menar med att bygga för framtiden.

Om du vill veta mer är det bara att kontakta oss så pratar vi vidare.

Kontakta oss

Våra referenser